top of page

Barneforestillingen 

"Fra Mo kommer monstre"

juli 2017

Juli 2017 dro Radix til Kristiansand for å dele danseglede med de aller minste. I samarbeid med Sommer i Kilden holdt vi en gratis danseforestilling som passer barna i alderen 2-9 år. 

 

"I forestillingen møter dere lille Bob, eller Bøllen Bob som skolekameratene kaller han. Men han er også redd, redd for et fryktelig vesen som bor under sengen. Et vesen kalt mennesket!"

 

Forestillingen er basert på en bok skrevet av Silje Olava m.fl. under deres lærerutdanning ved Høyskolen i Oslo og Akershus. Boken utspiller seg i et slags parallellt monsterunivers der alt er snudd på hodet. For i denne verden full av monstre, er de nemlig redde for den mytiske skapningen kalt mennesket. I løpet av fortellingen blir barna introdusert for lille Bob, familien hans, skolehverdagen og frykten for mennesket.

 

Selve forestillingen blir fortalt av Silje Olava som leser fra boken mens handlingen utspiller seg på scenen. Denne oppsetningen  inneholder dans som kunstform da vi er en dansegruppe som ønsker å gjøre dans mer tilgjengelig for barn - og hvilken bedre måte å gjøre dette på enn i form av en fortelling! På slutten av forestillingen blir publikum invitert til å lære seg en liten monsterdans fra aktørene på scenen.

bottom of page